Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

13.02.2023

TV-sarja Someron toinen tuotantokausi julkaistaan suoratoistona

TV-sarja Someron toinen tuotantokausi julkaistaan suoratoistona


Someron kaupunki 13.2.2023, 09:00

 

TV-sarja Someron toinen tuotantokausi julkaistaan suoratoistona. Tällä kaudella seurataan Pekkisten perheen muuttoa ja kotiutumista pääkaupunkiseudulta Somerolle.

 

Maaseutukaupungin elämänmenosta kertova TV-sarja Somero saavutti Alfa TV:llä huomattavat katsojaluvut vuonna 2021. Sarjaan kuvattiin myös toinen tuotantokausi, mutta Alfa Tv:n konkurssin vuoksi se jäi ilman kanavapaikkaa.

Tilanteesta johtuen sarjan tuotantoyhtiö KoDa Productions aloitti neuvottelut muiden TV-kanavien kanssa välittömästi. Sarjalle ei kuitenkaan löytynyt esityspaikkaa vuodelle 2023, koska kanavien ohjelmahankinnat vuodelle 2023 oli jo lyöty lukkoon.

Sarja julkaistaan nyt suoratoistona, jota voi seurata osoitteesta KoDaTv.net tai vaihtoehtoisesti YouTuben osoitteesta kodatv.somero. Nähtävissä ovat molemmat tuotantokaudet, joita voi katsoa vapaasti äly-TV:llä, tabletilla, puhelimella tai tietokoneella.

Sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Pekkisten perheen muuttoa ja kotiutumista pääkaupunkiseudulta Somerolle. Ikkunan maaseutukaupungin elämään avaa sarjassa myös moni yrittäjäpersoona, joista osa on tuttuja kasvoja jo mm. sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta.Lisätiedot ja kysymykset:

KoDa Productions:

 

Someron kaupunki:

 

Tutustu Somero-sarjaan!