sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
somerofi-vaihtuva-banderollikuva-2782664862.jpg
 

Ajankohtaista

Tältä uutispalstalta löydät kaikki Someron kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tiedotusasiat.

 

Uutiset

07.02.2024

Yrittäjäyhdistysten ja kaupungin yhteinen elinvoimalupaus allekirjoitettiin 7.2.

Yrittäjäyhdistysten ja kaupungin yhteinen elinvoimalupaus allekirjoitettiin 7.2.

Tänään 7.2. solmittiin Someron Yrittäjät ry:n, Someron Yrittäjänaiset ry:n, Somero Sydämessä ry:n ja Someron kaupungin välillä yhteinen elinvoimalupaus.

Elinvoimalupauksen allekirjoittivat puheenjohtajat Sari Majuri (Someron Yrittäjät ry, kuvassa vas.), Elina Riikonen (Somero Sydämessä ry) ja Laura Nuotio (Someron Yrittäjänaiset ry) sekä Someron kaupungin puolesta kaupunginjohtaja Sami Suikkanen (oik.) sekä kehittämispäällikkö Antti Leino.

Yrittäjäyhdistyksillemme jälleen lämmin kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja omistautumisesta yhteisölliseen työhön koko Someron hyväksi!


Elinvoimalupaus

Someron kaupunki, Someron Yrittäjät ry, Someron Yrittäjänaiset ry ja Somero Sydämessä ry solmivat yhteisen elinvoimalupauksen, joka on voimassa valtuuskauden loppuun ja sen jatkosta sovitaan aina valtuustokausittain. 

Yhdessä olemme sopineet, että panostamalla kulloinkin voimassa olevan, yhteistyössä laaditun elinkeino-ohjelman toimeenpanoon, me edistämme yhdessä Someron elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Sitoudumme myös yhdessä tukemaan oman paikkakunnan palvelutarjonnan säilymistä.

Yhteisillä tavoitteilla, toimenpiteillä ja niiden seurannalla teemme konkreettisia tekoja yrityselämän ja koko paikkakunnan elinvoiman voimistamiseksi.

Teemme asioita aidosti yhdessä ja rikastamme entisestään Someron palvelu- ja tapahtumatarjontaa. Edistämme resurssien yhteiskäyttöä.

 

Kehittämispäällikkö

Antti Leino
p. +358401268272
antti.leino(a)somero.fi

Kaupunginjohtaja

Sami Suikkanen
p. +358447791200
sami.suikkanen(a)somero.fi