sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
kirkkojarvi995713833.jpg
 

Asuminen ja tontit

Somero kutsuu kotiin

Noin 8 500 asukkaan Somero on varsinaissuomalainen kaupunki, jossa on aidon ja alkuperäisen pikkukaupungin fiilis ja eläväisyys tallella. Sijaitsemme keskellä ihanaa maaseutua - vaikea uskoa että samalla olemme kuitenkin alle kahden tunnin ajomatkan päässä noin kahdesta miljoonasta suomalaisesta. Voimme todellakin sanoa olevamme yllättävän lähellä kaikkea!

Yllättävä, yritteliäs ja yhteisöllinen

Somerolla yhteistyö, yhteisöllisyys ja yrittäjähenki kukoistavat. Pieneksi kaupungiksi meillä on erinomaiset palvelut, ostosmahdollisuudet ja harrastamisen vaihtoehdot. Kulttuurielämäkin on runsasta ja korkeatasoista. Kesäisin kaupunkimme saa vielä hiukan lisäväriä tuhansista mökkiläisistä. 

Somero on maanmainio paikka asua pysyvästi tai monipaikkaisesti ihan missä elämänvaiheessa tahansa. Laadukas koulupolku löytyy omasta kaupungista,hvistä  päiväkodeista aina korkeatasoiseen lukioome saakka. Työpaikkoja löytyy sekä omalta seudulta että lähikaupungeista, mutta etätyönkin tekeminen vaikkapa pk-seudulle sujuu notkeasti. Jos olet seniori-ikäinen, osaat puolestaan arvostaa kattavia palveluita ja sitä, kuinka helppoa kaikki asioiminen täällä on.

Me lupaamme parhaan paikan hyvälle elämälle. Jos etsit unelmiesi kotia kaupungin rauhasta tai maaseudun vilskeestä, täällä saat eniten vastinetta rahoillesi. 

Meille voi myös muuttaa. Tutustu ja ihastu!

www.yllattavasomero.fi