sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

Somero kesäkuntoon-siivouspäivä 4.5.


Miljoona roskapussia-kampanja käynnistyy taas! Lauantaina 4.5. pidämme yhteisen Somero kesäkuntoon-siivouspäivän, jolloin kutsumme koko Someron ulkoilemaan ja roskankeruuseen. Kerää missä tahansa päin Someroa ja merkitse keräämäsi pussit Ylen laskuriin.


Tule hakemaan heijastinliivi ja/tai roskapusseja

Heijastinliivejä ja roskapusseja on jaossa viime vuotiseen tapaan kaupungintalolla jo ennakkoon ma 29.4. - pe 3.5. (Huom. olemme suljettuina vapunpäivänä ke 1.5.).


Siivouspäivän la 4.5. ohjelma

Someron torin viereisellä hiekkakentällä siivouspäivän tapahtumateltta klo 10-13

  • Makkarat ja mehut 200 ensimmäiselle
  • Roskislava kerättyä roskaa varten
  • LHJ:n SER- ja poistotekstiilikontti, joihin voi tuoda kotitalouksien piensähkö- ja elektroniikkaromua sekä poistotekstiiliä
  • Kaupungin teltalla jaossa heijastinliivejä ja roskapusseja roskien kerääjille - hae omasi niin kauan kuin niitä riittää


Miljoona roskapussia 2024

Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa!

Roskia voi kerätä ja kirjata laskuriin omaan tahtiin koko Miljoona roskapussia- kampanjan ajan 15.4. - 5.6.2024.

Kerätyt roskapussit merkitään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri päivittyy kerran päivässä 15.4. klo 9 alkaen. Luvassa on siis yhteisen hyvän lisäksi todellinen kisa Suomen paikkakuntien välillä!

Laskuri löytyy osoitteesta yle.fi/miljoonaroskapussia