Tekstikoko
 
  • crochet-1481702-1920.jpg
  • dsc-0020.jpg
  • dsc-0001.jpg
  • dsc-0006.jpg
 

Talvilomaviikko 22.–28.2.2021

Somero-opiston kurssit eivät  kokoonnu talvilomaviikolla etä- eikä lähiopetuksena. Poikkeuksena kehonhuolto haltuun ja Itämaisen tanssin alkeet -kurssit, jotka kokoontuvat etänä 28.2.

Vakinainen henkilökunta on myös talvilomaviikon lomalla.

Virkistävää lomaa opiskelijoille ja opettajille.

 

Keskeytyneiden kurssien kurssimaksujen kevään osuutta ei peritä

Koronarajoitusten vuoksi keskeytyneiden syksyllä alkaneiden kurssien kurssimaksujen kevätkauden osuus jätetään laskuttamatta.

Etäopetukseen siirtyvien kurssien maksut laskutetaan normaalisti. Mikäli et pysty osallistumaan etäopetukseen ota yhteyttä koulutuskoordinaattoriin.

Kurssimaksuja ja laskutusta koskeviin tiedusteluihin vastaa koulutuskoordinaattori Riitta Ryhtä, riitta.ryhta @ somero.fi tai puh. 044 779 1270.

Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi

Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi. Etäopetus on mahdollista, ja opettajat ilmoittavat siitä kurssilaisilleen sähköpostitse. 

Keskeytyksen aikana alkavaksi suunniteltujen kurssien peruutuksista tai etäopetukseen siirtämisestä tiedotetaan ilmoittautuneille ennen kurssien suunniteltua alkamispäivää tekstiviestinä tai sähköpostitse. 

Lasten ja nuorten opetus jatkuu lähiopetuksena

Pelkästään lapsille ja nuorille suunnatut kurssit jatkuvat lähiopetuksena toistaiseksi. Kurssit, joilla on sekä lapsia että aikuisia,eivät kokoonnu lähiopetuksena. Etäopetus on mahdollista.

Musiikin yksilöopetus

Lapsille ja aikuisille annettava musiikin yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena. 

 

Sivu päivitetty 18.2.2021 | RR