sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
psx-20220604-225654.jpg
 

Someron lukio

Someron lukio on Kiiruun koulukeskuksessa toimiva yleislukio, joka mahdollistaa sinulle laajan yleissivistyksen ja monipuoliset mahdollisuudet opiskella taito- ja taideaineita.

Lukiolla on mm. pitkä perinne karonkka-näytelmäprojektin järjestämisestä. Lisäksi tarjolla on yrittäjyyteen liittyviä opintoja ja urheiluvalmennusta. Opettajat ja opiskelijat tuntevat toisensa, ja opiskelijana saat hyvin tukea opintojesi eri vaiheissa. Lukiossa toimii myös aktiivinen opiskelijakunta ja tutoroppilaistoiminta.

Vuonna 2018 valmistuneen komean Kiiruun koulukeskuksen sisätiloissa pääset tutustumaan Tommi Toijan, Antti Laitisen ja Keanne van de Kreeken taideteoksiin. Koulun välittömässä läheisyydessä sijaitsevat urheilukenttä, uimahalli, urheilu- ja muita tiloja sisältävä monitoimihalli sekä monipuolinen Someron kirjasto. 

Tutustu Someron lukioon täällä!


 

Päivitetty 21.11.2023/JS

 

Ajankohtaista

02.02.2024

Palauteboksiin voit jättää ideoita, toiveita ja palautetta uusituista Somero.fi-sivuista

Palauteboksiin voit jättää ideoita, toiveita ja palautetta uusituista Somero.fi-sivuista

Palauteboksi on avattu!

Millainen vaikutelma uusituista nettisivuistamme syntyy? Löydätkö etsimäsi? Bongasitko jotain korjattavaa tai puuttuvaa? Haluatko antaa toiveita, ideoita tai avointa palautetta? Osallistu yhteiskehittämiseen ja kerro Palauteboksin kyselyssä ajatuksistasi!

Kysely on anonyymi emmekä kerää siinä henkilötietoa. Antamiasi tietoja ja mielipiteitä käytetään www.somero.fi-verkkopalvelun kehittämiseen ja sivujen saavutettavuuden edistämiseen.

Kyselyn kesto: 2-5 min

Lämmin kiitos kaikille yhteiseen kehittämiseen osallistuville ja palautetta antaville!

Palauteboksiin 

 
 

Linkkejä

www.someronlukio.fi


YHTEYSTIEDOT

Someron lukio
Kiiruuntie 4, 31400 Somero

Lukion rehtori
Merja Klemola
p. 044 779 1260
merja.klemola(a)somero.fi

Kanslia
p. 040 1268 251

Opinto-ohjaaja, vararehtori
p. 044 7791 262