Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 


 
Terveys ja hyvinvointi

Kuntoutuksen jumpparyhmät 2021

Ryhmäkäyntimaksu on 6 euroa/kerta.
Lisätietoja tarvittaessa arkipäivinä klo 8-9

Kuntoutus, Turuntie44, PL 35, 31401 SOMERO p. 044 7792 558

Neurologista ryhmäkuntoutusta

Ryhmät ovat tarkoitetut neurologista sairautta sairastaville henkilöille joiden toimintakyky on alentunut. Tavoitteena on tasapainon, koordinaation sekä lihasvoiman ylläpito ja lihaskireyksien ehkäisy. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Niska-hartiaryhmä

Niskaryhmän tavoitteena on lisätä tietoutta niska-hartiaseudun itsehoidosta, vahvistaa niha -seudun lihaksia, vähentää lihaskireyksiä sekä lisätä kaula- ja rintarangan liikkuvuutta ja näin helpottaa niha -vaivoja. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Alaraajaryhmä

Alaraajojen pre- ja postoperatiivista kuntoutusta. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Liikkeelle-ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti osastolta kotiutuville henkilöille sekä henkilöille joiden kotona pärjääminen on sairauden, vian tai vamman vuoksi uhattuna. Tavoitteena on tasapainon ja lihasvoiman parantaminen/ylläpito. Osallistuminen kurssimuotoisesti lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Olkapääryhmä

Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus olkapäävaivoista kärsiville. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Selkäryhmä

Selkäryhmän tavoitteena on lisätä tietoutta selkävaivojen itsehoidosta, vahvistaa selkää tukevia lihaksia vähentää alaraajojen ja selän lihaskireyksiä, lisätä rangan liikuvuutta ja näin helpottaa selkävaivoja. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Toimintakeskuksen jumppa

Taukojumppa toimintakeskuksen asiakkaille. Liikkeet tehdään pääasiassa tuolilla istuen.(toiminta erikseen sovittuna)

Tules-Kesäryhmä

Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus. Tietoutta ja harjoitteita kyseisten vaivojen itsehoitoon, lihaksien vahvistamiseen, lihaskireyksien vähentämiseen sekä liikkuvuuden parantumiseen. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Lisätietoja tarvittaessa arkipäivinä klo 8-9  p. 044 7792 558