sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
harkalan-uimaranta1955361230.jpg
 

Liikuntapaikat

Somerolta löytyy monipuoliset liikkuntamahdollisuudet niin sisältä kuin ulkoa.

Sisäliikuntapaikoista suosituin on ilman muuta Someron uimahalli Loiske ja sen yhteydessä oleva monitoimitalo kuntosaleineen.

Kaikki varattavissa olevat liikuntapaikat löydät Julius- kalenterista. Kalenterista voit katsoa vuoroja, mutta sinne ei pääse kirjautumaan.

Vakituiset sisäliikuntavuorot haetaan keväisin ja ne ovat voimassa syys- ja kevät kauden kerrallaan. Yksittäiset- ja poikkeusvuorot haetaan vapaa-aikapäälliköltä. Yksittäisiä vuoroja voit tiedustella uimahallin asiakaspalvelusta.

 

Ulkoliikuntapaikat

 
Beach volley- kentätUimarannatUrheilukentätKuntoradatKuntoportaatLahjan liikuntapuiston ulkokuntosali

Lahjan liikuntapuisto on avattu kesällä 2023.

Lahjan liikuntapuistosta löydät kaikenikäisille tekemistä. Ulkokuntosalita löydät telineet jossa voit harjoitella oman kehon painolla, sekä muutamia erilaisia ulkokuntoilulaitteita joissa voit valita omat painot.

Lahjan liikuntapuisto ja ulkokuntosali sijaitsevat Kiurunkujan päässä Joensuun koulun, Someron tekonurmen ja päiväkotien välisillä alueilla.

Parkkipaikan löydät esimerkiksi päiväkotien tai Someron hammashoitolan parkkipaikoilta.

Akustinpuiston penkkilenkkiSomeron KoirametsäLuonto- ja vaelluskohteetKalastusFrisbeegolfradatTenniskentätMuut liikuntapaikatHiihtoladutLuistinradatPulkkamäet
 

Sisäliikuntapaikat


 
Someron uimahalli LoiskeMonitoimitaloKuntosali KareliiniSomeron jäähalliHärkätien RatsastuskeskusSomeron keilahalliMajurimoveTNsportSporttiareena