Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

AJANKOHTAISTA

Nuorisotoimen toiminnoissa suosittelemme vahvasti maskia yli 15-vuotiaille toistaiseksi.

HUOM! Keskiviikkona 23.11. nuorten ilta peruttu ohjaajavajeen vuoksi. Pahoittelut! Sijaistoimintona Discord-päivystys nuorisotoimen serverillä.

Nuorisotoimen Minecraft Realms aukeaa jälleen! Ilmoittaudu mukaan nuorisotiloilla. Ikäraja Realmsilla on 11 eli sinun tulee olla vähintään 11-vuotias.

Nuorisovaltuuston vaalien ehdokasasettelu on käynnistynyt! Lue lisää täältä... Ehdokasloma on tässä. Palauta lomake nuorisotoimen toimipisteeseen tai Kiiruun koulukeskuksen nuorisotila RELA:n edessä olevaan mustaan postilaatikkoon.

Starttipaja starttaa Syyskuusta alkaen! Mikä ihmeen starttipaja? Lue täältä lisää..

Moottoripaja avautuu jälleen torstaina 3.9.2020 klo 17-20! Tulossa myös tutustumistempaus toimintaan 10.9. eli paikan päälle kaikki kynnelle kykenevät. Toiminnasta voit lukea lisää täältä..

Syksy 2020

Nuorisotoimi tarjoaa syyskuusta alkaen monipuolisesti tekemistä nuorille! Toimintaa järjestetään pääsääntöisesti kahdessa toimipisteessä kaudella 2020-2021 sekä osittain verkossa Discord-serverillä.


Nuorisotila 5-6-luokkalaisille

Nuorisotoimi avautuu 5-6-luokkalaisille kerran viikossa avoimen toiminnan puitteissa. Paikan päällä pelaamaan biljardia ja lautapelejä sekä pientä välipalan tynkäistä. Yhdessä kävijöiden kanssa ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan myös erilaisia tempauksia.


Nuorten illat (1.9.2020 alkaen)

Nuorten iltaan avoin pääsy 13-17-vuotiailla nuorilla. Illan aikana pääsee pelaamaan biljardia, korttia, konsolilla tai ihan vain juttelemaan kaverin tai nuorisotyöntekijöiden kanssa. Hengailu sallittu!


GameDevs - pelinkehitysryhmä (4.9.2020 alkaen)

Pelinkehitysryhmässä tehdään tietokonepeliä käyttäen hyväksi ilmaisia ohjelmistoja kuten Unity ja Blender. Mitään ei osallistujan tarvitse ennalta osata, mutta oma kone tulisi mukaan ottaa. Tulemme opettelemaan pelinkehitystä, ohjelmointia sekä 3D-mallintamista syksyn 2020 aikana.

Ilmoittautumiset nuorisotyöntekijä Reima Luomalle sähköpostilla osoitteeseen reima.luoma(a)somero.fi


Adventurers' Guild (1.9.2020 alkaen)

Adventurers' Guild on seikkailijaporukka, joka kohta niin pöydän kuin eränuotion äärellä. Pelaamme Dungeons&Dragons -pöytäroolipeliä ja seikkailemma ajoittain myös luonnossa. Tervetuloa mukaan niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin seikkailijat ja tarinankertojat!

Ilmoittautumiset nuorisotyöntekijä Reima Luomalle sähköpostilla osoitteeseen reima.luoma(a)somero.fi


Sulkista ja toiveita - liikuntakerhot (3.9.2020 alkaen)

Sulkista ja toiveita on mitä sanookin olevansa! Tervetuloa pelaamaan sulkapalloa rennolla otteella yhdessä tai yksin! Toiveiden mukaan myös otamme muita lajeja ja ideoita vastaan. Sisäänkäynti poikkeuksellisesti A-ovesta liikuntakerhoon!

Kerhon ohjaajana toimii erityisnuorisotyöntekijä Lea Ahonen.


Anime- ja manga-illat

Tervetuloa 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat animen ja mangan ystävät niin katsomaan, lukemaan kuin piirtämäänkin! Nuorisotoimella on laajavalikoima mangaa ja oppaita sekä loistava porukka ympärille pitämään seuraa ja nauttimaan tästä japanilaisen kulttuurin ilmentymästä.

Lisätietoja nuorisotyöntekijä Reima Luomalta, puh. 044 7791 401, reima.luoma(a)somero.fi tai ihan livenä nuorten illoissa voi tulla kysäisemään.


Nuorisotoimi sosiaalisessa mediassa ja verkossa

Discord

Suosittu chat ja puhepalvelualusta, joka on erityisesti pelaajien ja sisällöntuottajien suosiossa. Nuorisotoimella on oma serveri, jonne kuka tahansa voi liittyä. Kutsulinkki serverille: https://discord.gg/KD8rVsa

Instagram

Someron nuorisotoimen tavoittaa myös instagramissa tilillä @SomeronNuorisotoimi

WhatsApp

Nuorisotoimen työntekijät löydät myös WhatsAppissa työpuhelinnumeroilla.

 

Someron nuorisotoimen kehittämissuunnitelma

Nuorisotoimessa viime vuonna laadittiin kehittämissuunnitelmaa vuosiksi 2016-2025. Suunnitelma on nyt kaikkien luettavissa ja ladattavissa alla olevasta tiedostosta.

Someron nuorisotoimen kehittämissuunnitelma 2016-2025.pdf

 


 

Nuorisotyöntekijät

Reima Luoma
p. 044 7791 401
reima.luoma(a)somero.fi

Anne Vauhkonen
p. 044 7791 400
anne.vauhkonen(a)somero.fi


Erityisnuorisotyöntekijä

p. 044 7791 403


Etsivä nuorisotyöntekijä

Markku Koivisto
p. 040 1268 402
markku.koivisto(a)somero.fi

(Etsivä-Elina vapaalla 31.12.2020 asti)


Starttipajan ohjaaja

Mari Vasama
p. 050 5715 744
mari.vasama(a)somero.fi