Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Minecraft-serveri

Toistaiseksi tauolla!

Someron nuorisopalvelut tarjoavat somerolaisille 11-29-vuotiaille nuorille yhteisen Minecraft Java -serverin. Pelaajalla tulee olla PC:llä Java-versio pelistä. Nuorisopalvelut eivät tarjoa peliä.

Serverille haetaan pelaajaksi nuorisopalvelun tiloista saatavilla lomakkeilla. Lomakkeet tulee alle 18-vuotiaiden käyttää kotona vanhempien allekirjoitettavana. Vastaavasti lomake tulee tänne ladattavaksi, mutta se tulee tulostettuna ja täytettynä toimittaa nuorisopalveluille.

Kun hakemus on toimitettu pelaaja saa ohjeet serverille liittymiseen sekä halutessaan myös nuorisopalveluiden Discord-serverillä pääsyn Minecraft-pelaajille tarkoitetuille kanaville. Huomaattehan, että Discordin käyttöehtojen mukaisesti käyttäjän tulee olla vähintään 13-vuotias ja hänellä tulee olla vanhempien suostumus palvelun käyttöön.

Hakulomake

Hakulomake Someron nuorisopalvelujen Minecraft-serverille


Moderaattori-haku

Nuorisopalveluiden Minecraft-serveri tarvitsee toimiakseen myös aktiiviset moderaattorit eli nuo arjen sankarit jotka auttavat pelaajia selvittämään ongelmatilanteet sekä huolehtimaan sääntöjen noudattamisesta. Tätä tärkeää tehtävää varten nuorisopalvelut kouluttavat moderaattorit sekä antavat tukea näiden työlle. Työ on vapaaehtoista eli palkkaa tai palkkiota ei makseta, mutta moderaattorit saavat ensisijaisesti pelata muiden pelaajien tavalla serverillä normaalisti.

Moderaattorin tulee olla vähintään 13-vuotias ja vastuullinen. Alla olevan linkin kautta voi hakea moderaattoriksi. Olemme hakijoihin mahdollisimman pian yhteydessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/F8FEE4B180D51E10