sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

 

Bänditila

Nuorisotilan yhteydessä on bänditila, jossa nuoret voivat soittaa joko bändikämpän kamoilla tai tuoda omia soittimia mukanaan. Tilan puutteen vuoksi omia soittimia ja välineitä ei voi jättää bändikämpälle pitkäaikaiseen säilytykseen. 

Tiistaisin nuorisotila Jompassa kokoontuu bändikerho 10 - 17 -vuotiaille nuorille klo 15-20. Ilmoittautumiset ja tiedustelut alla olevaan yhteystietoon. 

Oletko täysi-ikäinen nuori ja tahdot hyödyntää bändisi kanssa Jompan kämppää? Kysy lisää.

Bändikämpästä löytyy mikit, PA, mikseri, rumpusetti, basso, kitaroita ja koskettimet. Omat kuulosuojaimet on kannattavaa ottaa mukaan. Meiltä saa lainaksi tarvittaessa, mikäli omia ei ole.
 
Bänditilaan on mahdollista saada vakiovuoro tilan aukiolon yhteydessä, jos yhtyeessä on vähintään yksi somerolainen kolmetoista (13) vuotta täyttänyt nuori. Oman treenivuoron voit varata erityisnuorisotyöntekijältä. 

Tilan käyttöön ohjatun toiminnan ulkopuolella edellytetään vastuuhenkilöä, joka on korvausvelvollinen väärinkäytösten sattuessa. Bändikämppä on päihteetön. Tilassa ei nautita mitään juomia tai syötäviä. 

Kysy lisää:

Vesa Pohjola
Erityisnuorisotyöntekijä
p. +358 44 7791 401
vesa.pohjola(a)somero.fi

 
Bänditilan säännöt ja käyttöohjeet

Bänditilan säännöt ja käyttöohjeet 2024

Jokainen bänditiloja käyttävä sitoutuu noudattamaan alla olevia sääntöjä. Päihteiden käyttö bänditilassa johtaa pysyvään käyttökieltoon välittömästi. Muiden sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus ja väliaikainen käyttökielto. Kahdesta varoituksesta seuraa pysyvä käyttökielto.

Tilaan pääsee vain nuorisotilan aukioloina. Säännöt käydään käyttäjien kanssa lävitse myös suullisesti. Henkilökunta pidättää oikeuden muuttaa ja soveltaa sääntöjä perustellusta painavasta syystä. 

1. Alkoholin tai muiden päihteiden käyttö ja tuonti tiloihin on ehdottomasti kielletty.

2. Nuorisotilassa myös energiajuomat ja muut vastaavat piristeet on kielletty. Nuorisotilan ruokailuun osoitetussa tilassa saa nauttia mm. kahvia.

3. Nuorisotilan, ja näin ollen myös bänditilan, pihapiiri on savuton 

4. Bänditilaan kuuluu Solun musiikkiluokka. Soittajat voivat lisäksi käyttää sovitusti Solun wc-, keittiö- ja aulatiloja. Välioven (metallinen palo-ovi) toiselle puolelle ei saa mennä kuin henkilökunnan niin ohjatessa tai hätätilanteessa.

5. Tiloissa on yhteisiä soittovälineitä, jotka ovat bänditilan käyttäjien vapaassa käytössä. Yhteiset välineet on merkitty. Kunnan vakuutus kattaa ainoastaan kiinteistön ja nuorisotoimen soittovälineet. Tilaan voi tuoda myös omia välineitään, omalla vastuullaan.

6. Bänditilan välineitä ei viedä pois bänditilasta ilman erillistä henkilökunnan lupaa. Lisätiedot erityisnuorisotyöntekijältä.  

7. Vahingon aiheuttaja on korvausvelvollinen tiloille aiheuttamissaan vahingoissa. Toisten tavaroita ei saa lainata eikä käyttää ilman lupaa. Soittimia ei viedä pois bänditilasta ilman ohjausta.

8. Muita välineitä voi lainata henkilökunnan harkinnanvaraisesti kuittaamalla lainattavat tavarat lainausvihkoon

9. Turvallisen tilan periaate ja Suomen laki ovat voimassa bänditilassa.

10. Tilojen käyttäjät huolehtivat tilan siisteydestä itse niin, että luovuttaessaan tilan seuraavalle se jää siistiin kuntoon. Kerran vuodessa pidetään yhteiset, jokaista bändiä koskevat siivoustalkoot.

11. Bänditila ei ole säilytyspaikka muille tavaroille.

12. Tilan käyttäjistä ja harjoitusvuoroista pidetään rekisteriä, jota päivitetään nuoriso-ohjaajien toimistoon. Mikäli bändin nimi muuttuu tai bändin jäsenet vaihtuvat, on bändin yhteyshenkilö velvollinen päivittämään tiedot henkilökunnalle.

13. Bänditilan vakituisia käyttäjiä ovat vain bändirekisteriin merkityt henkilöt. Bänditila on tarkoitettu vain soittamista, soittoharjoituksia ja bändin kokoontumista varten. Ylimääräisten tai ulkopuolisten henkilöiden läsnäolo on sallittua, jos se liittyy bänditoimintaan ja se ei ole toistuvaa/pysyvää toimintaa. Kaikki säännöt koskevat vierailijoita ja bändi on heistä vastuussa.

14. Tilojen käyttäjien tulee raportoida henkilökunnalle välittömästi, jos he huomaavat, että tiloissa on rikottu jotain tai tehty muuta ilkivaltaa tai rikottu näitä sääntöjä.

 

Bändikämpän säännöt ja käyttöohjeet [Ladattava docx]

 

Yhteystiedot

Nuorisotila Jomppa
Lummetie 7

 

Erityisnuoriso-ohjaaja

Vesa Pohjola
p. +358447791401
Vesa.Pohjola(a)somero.fi