sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
somerofi-vaihtuva-banderollikuva-2782664862.jpg
 

Ajankohtaista

Tältä uutispalstalta löydät kaikki Someron kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tiedotusasiat.

 

Uutiset

07.04.2022

Tiedote työtaistelujen vaikutuksista Someron kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin

Tiedote työtaistelujen vaikutuksista Someron kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin

Perjantaina 1.4. alkanut hoitajajärjestöjen lakko ei koske sellaisenaan Someron kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, mutta vaikuttaa erikoissairaanhoidossa järjestettäviin palveluihin. 

Someron laboratorio ei voi lakon vuoksi ottaa TYKS:n tai siellä tutkittavia (Salon sairaala tai Turun yliopistollinen sairaala) kiireettömiä laboratorionäytteitä eikä näitä siten pystytä myöskään lähettämään eteenpäin. Myös jo otetuilla näytteillä voi ilmetä vastausviivettä.

Laboratoriosta näytteenottoajan varanneisiin ollaan yhteydessä edellisenä päivänä, mikäli näytteet on arvioitu kiireettömäksi, eikä niitä siten pystytä tutkimaan.

Koronanäytteenottoa toteutetaan toistaiseksi tiukasti rajatuin ehdoin. Oireisena tulee jäädä kotiin.  Suosittelemme tekemään tarvittaessa kotitestin.

Hoitoalan ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu 15.4. asti. Tämä koskee myös perusterveydenhuollon työntekijöitä, ja saattaa siten vaikuttaa esimerkiksi päivystyksen sulkemisajan ylittävään päättymisajankohtaan hoitajien ollessa estyneitä tekemään ylitöitä.

 

Kehittämispäällikkö

Antti Leino
p. +358401268272
antti.leino(a)somero.fi

Kaupunginjohtaja

Sami Suikkanen
p. +358447791200
sami.suikkanen(a)somero.fi